søndag den 9. oktober 2016

Weekend med indhold.

Og endda af lækreste slags. Det årlige mavedansedulletræf hos mig. Sådan en aften hvor der lyttes til orientalsk musik, spises lækker, drikkes vin og snakkes igennem. Sådan til langt ud på natten, da nogle overnatter. For en gang skyld var vi overhovedet ikke på gulvet. Alle blev på stolen, spiste tapas og snakkede aftenen lang. Altid et fantastisk arrangement, hvor vi i hyggelige rammer får hørt om, hvor vi hver især er på vej hen med vores dans. Vi har samme pasion for den orientalske musik og dans, men hiver alle i forskellige retninger. Men helt klart er det, at orientalsk dans er vores passion. Ingen af os ses ellers til andet end træning på danseskolen, men med to årlige træf får vi lige hygget igennem og hørt om, hvor vi hver især er på vej hen. Mavedans har mange veje og retninger at gå og vi finder hele tiden nye muligheder. Der bliver hygget og grinet og luftet idéer og tanker, mens vi spiser os igennem lækker mad skyllet ned med bobler og rosé. At nogen overnatter giver mulighed for, at runde en god lang aften af med morgenmad før vi går hver til sit igen. 

Denne gang brillerede jeg med hjemmelavet Mayo/aioli efter kokke sønnens anvisninger. Hvorfor har jeg så mange år ligget under for gammelt sludder om alle de uhyrligheder sådan en mayo kunne afstedkomme. Med rette instruktion er det jo ret enkelt. 


En humus efter Tyrkisk piges anvisninger bliver også lind og lækker. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar